Mazilo za tačke

 

Mazilo za tačke

 

Cena: 9€


Ognjič je ena izmed najbolj zdravilnih cvetlic, v sebi skriva pozabljeno moč narave. Pomaga pri hitrejšem celjenju opeklin, odrgnin, manjših poškodb ... Izvlečki ognjiča imajo znano protivnetno in vulnerarično delovanje (pospešujejo celjenje ran), zato jih lahko uporabljamo za nego občutljive in razdražene kože. Pozitivne lastnosti ognjiča potrjujejo tudi številne raziskave. Po njih naj bi zdravilne učinke imele predvsem tri snovi v njem, in sicer flavonoidi, eterično olje in triterpeni.

Vrtni ognjič vsebuje lutein in zeaksantin, ki izboljšata navlaženost in elastičnost kože. Eterična olja delujejo antimikrobno. Čebelji vosek ima protimikrobno učinkovitost. Olivno olje izboljša hidracijo kože, ter pomaga pri celjenju kožnih ran.

Mazilo ohranja kožo blazinic voljno in prožno ter tako tačke ščiti pred snegom, ledom, zmrzaljo, umazanijo, grobimi površinami ... Deluje antibakterijsko. Primerno za vsakodnevno in preventivno uporabo. Namenjeno zunanji uporabi za nego in obnavljanje kože tačk (pasjih in mačjih). Tačke obrišemo, oziroma umijemo in osušimo, nato pa jih namažemo z mazilom in nežno vtremo.

Uporaba:

 
 

Mazilo za tačke je narejeno z ljubeznijo. Vsak cvet je ročno obran. Zaščitite blazinice vašim ljubljenčkom, hvaležni vam bodo.


Kemijsko in mikrobiološko testirano na NLZOH; ev. oznaka: 4009-16/25889-20/109098
CPNP referenca: 3506589