Kontaktni podatki


AP LINE d.o.o.

Podlimbarskega pot 5
1241 Kamnik
R Slovenija

Spletna stran: https://ap-line.si/
E-mail: info@ap-line.si
Telefon: +386 31 489 269

 

Podatki o podjetju


Podjetje je registrirano pri AJPES.
Matična številka: 5770394
Davčna številka: 34270191
Davčni zavezanec: NE

 

Naročilo in cene


Vse cene na spletni strani www.ap-line.si so navedene v evrih (€). Cene so končne, DDV ni obračunan po 1. točki 94. člena ZDDV-1.

Cene so redne, v primerih akcijskih cen in cen s popusti je to jasno označeno. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in pod pogoji poslovanja. Če se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik plačal ceno, navedeno v trenutku naročila. 

Kupoprodajna pogodba med AP Line d.o.o.in kupcem je v spletni trgovini AP-Line sklenjena v trenutku, ko AP Line d.o.o. kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za AP Line d.o.o. kot za kupca. Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o potrdilu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku AP Line d.o.o. in je kupcu na voljo na njegovo pisno zahtevo.

 

Vejavnost naročila


Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kadar kupec pri naročilu izbere način plačila po predračunu, naročilo velja 8 dni. Po preteku 8 dni se naročilo smatra za preklicano.

 

Odstop od nakupa in vračilo blaga


V skladu s 43.č čl. Zvpot:
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43.č členu nima, mora biti to izrecno navedeno.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če kupec v roku 14 dni od prevzema blaga podjetju na elektronski naslov (info@ap-line.si) ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvoumno sporoči, da odstopa od pogodbe.

Kupec mora najkasneje v roku 14 dni po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Kupec vrne blago na naslov: AP-Line d.o.o., Podlimbarskega pot 5, 1241 Kamnik. V skladu s 43.č čl. Zvpot neposredni strošek vračila blaga bremeni kupca. Kupec mora izdelek vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Kupec ob vračilu izdelkov pošlje tudi original prejeti račun za izdelke.

Ob vračilu mora kupec navesti ali želi dobiti nove izdelke ali želi vračilo kupnine. V primeru da želi vračilo kupnine, mora sporočiti tudi osebne podatke ter številko transakcijskega računa, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v roku 14 dni od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

 

Reklamacija


V primeru, da ste prejeli izdelek, ki vam ne odgovarja, je poškodovan ali vsebuje stvarno napako, ga takoj reklamirajte s priloženim računom. Stroške vračila plača kupec, stroške zamenjave pa prodajalec.

Če zamenjava ne bo mogoča, vam bomo vrnili kupnino. Izdelek lahko zamenjate tudi na sedežu podjetja.

 

Dostava blaga


Prizadevamo si, da vsa naročila odpremimo v najkrajšem možnem času. Če naročenega blaga ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in se osebno dogovorili o predvidenem dobavnem roku.

Za vsa naročila v vrednosti nad 25 € je poštnina brezplačna.

Pošiljke dostavljajo dostavne službe Pošte Slovenije ali GLS. Če želite dostavo z izbrano dostavno službo navedite v opombah naročila.
Strošek poštnine je fiksen in znaša 3,00 €.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne poslujemo. Vseeno pa lahko naročila oddate preko naše spletne trgovine www.ap-line.si in obdelali jih bomo prvi delovni dan.

 

Iskanje izdelka in postopek nakupa


Izdelek lahko poiščete na naši spletni strani htps://ap-line.si/. Ko najdete želeni izdelek, kliknite gumb “Pojdi v trgovino”, kjer ga dodate v košarico. Dodate lahko več izdelkov. Ko končate z nakupovanjem, v meniju Košarica preglejte kaj nameravate nakupiti. Izdelke lahko odstranjujete, se vrnete na stran trgovina ali pa spremenite količino izbranih izdelkov. Ko ste končali z izborom izdelkov pritisnite na gumb “Nadaljuj na blagajno”, izpolnite vsa zahtevana polja o podatkih plačnika, naslovu za dostavo  in jih še enkrat preverite. Preverite tudi izračun nakupa in izberite način dostave. V zadnjem koraku izberite način plačila, vnesite zahtevane podatke in, če se strinjate s pogoji nakupa, pritisnite “Kupi sedaj”. S tem je vaše naročilo oddano, prikazan bo povzetek vašega naročila.

Za vse informacije in pomoč smo vam na voljo tudi prek e-pošte: info@ap-line.si.
Izdelke lahko naročite tudi po telefonu, med delavniki od 8.30 do 17.30.

 

Načini plačila


V spletni trgovini www.ap-line.si imate naslednje možnosti plačila:

  • plačilo s kreditno ali debetno kartico (American Express, Visa, Mastercard)
  • po predračunu: na vaš e-poštni naslov pošljemo predračun, po prejetem plačilu z vaše strani pa vam pošljemo plačano blago
  • s kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron) preko aplikacije PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., Société en Commandite par Actions. Registered office: 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxembourg, R.C.S. Luxembourg B 118 349

 

Podatki o straneh


Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Pridržujemo si možnost napak pri cenah izdelkov oz. tehničnih specifikacijah. Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

 

Varovanje osebnih podatkov


Podjetje AP Line d.o.o. se zavezujemo, da bomo osebne podatke kupcev, ki so pridobljeni preko spletne strani www.ap-line.si  varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih brez izrecne privolitve kupcev ne bomo posredoval tretji osebi ali jih uporabili v druge namene, kot izključno in samo za realizacijo naročil, komuniciranje s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja storitev ter za pošiljanje obvestil, novic in ponudb, v kolikor se kupec za to odloči.

Pri nakupu kupec dovoli podjetju AP Line d.o.o. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za nedoločen čas oziroma, če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.

Vnašanje osebnih podatkov in podatkov za plačilo poteka preko varnega spletnega obrazca. V okviru prijave se zbirajo naslednji podatki: osebno ime in priimek, naslov stalnega oz. začasnega prebivališča, telefonska številka, naslov elektronske pošte, IP naslov ter arhiv komunikacije s spletno trgovino.

Kupec je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, zato mora poskrbeti za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko zaščito svojega računalnika.

 

Pravno obvestilo


Spletna trgovina www.ap-line.si, vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja prodajalca.